TheaTechWAT DOEN WIJ

Ontdek wat TheaTech en zijn KROE voor u kunnen betekenen.

Theatertechniek is waar onze roots liggen.

Onze ploeg ziet elke theaterproductie of zaalshow als een uniek project, waarvoor we met plezier een technisch totaalpakket op maat uitwerken. We steken de koppen bij elkaar om tot de perfecte omkadering te komen. Alles gebeurt in overleg, dat spreekt voor zich.

Concreet verzorgen wij onder andere:

- De opmaak van het lichtplan en de technische fiche.
- Het ontwerp en de opbouw van het decor.
- De klank- en lichtregie tijdens de voorstelling.
Extra technisch materiaal waar nodig (licht, geluid, projectie, streaming, ...).

Elke productie krijgt twee vaste technici uit ons team toegewezen. Die kennen de show dus door en door, wat een vlekkeloze gang van zaken garandeert.

Geen totaalpakket nodig, maar wel een lichtplan? Wij creëren met grote zorg een volledig lichtontwerp uitgetekend in 3D.

THEATER PRODUCTIES

 

event

De Lijst (NIEUW)
Han Solo

Comedy
Ev
 • Productie : De Lijst (NIEUW)
event

13 (NIEUW)
William Boeva

Comedy
Ev
 • Productie : 13 (NIEUW)
event

Bedankt om te komen (NIEUW)
Jade Mintjens

Comedy
Ev
 • Productie : Bedankt om te komen (NIEUW)
event

Goe Genoeg (NIEUW)
Amelie Albrecht

Comedy
Ev
 • Productie : Goe Genoeg (NIEUW)
event

Coach (NIEUW)
Arnout Van den Bossche

Comedy
Ev
 • Productie : Coach (NIEUW)
event

Verwachtingen (NIEUW)
Erhan Demirci

Comedy
Ev
 • Productie : Verwachtingen (NIEUW)
event

Raar, he?! (NIEUW)
Gili

Comedy
Ev
 • Productie : Raar, he?! (NIEUW)
event

Het Derde Oog
Robrecht Vanden Thoren

Comedy
Ev
 • Productie : Het Derde Oog
event

De Generatie
Het Bataljong

Theater
Ev
 • Productie : De Generatie
event

The one and lonely
Gunter Lamoot

Comedy
Ev
 • Productie : The one and lonely
event

Dag Vreemde Man (NIEUW)
Theater Van A tot Z

Theater
Ev
 • Productie : Dag Vreemde Man (NIEUW)
event

Piv Verenigt
Piv Huvluv

Comedy
Ev
 • Productie : Piv Verenigt
event

Ik ruik naar Oostende (NIEUW)
Piet De Praitere

Comedy
Ev
 • Productie : Ik ruik naar Oostende (NIEUW)
event

Rumi Passion
Osama Abdulrasol & Filip Standaert

Theater
Ev
 • Productie : Rumi Passion
event

In blijde verachting
Bas Birker

Comedy
Ev
 • Productie : In blijde verachting
event

Kwestie van Smaak
Lukas Lelie

Comedy
Ev
 • Productie : Kwestie van Smaak
event

Retro
Han Solo

Comedy
Ev
 • Productie : Retro
 • Han Solo keert in zijn nieuwe show Retro terug naar zijn roots. De komische meester­ver­teller wil instaan voor de bescher­ming van onze Vlaamse levenswijze. Europa is op drift en de dolgedraaide Vlaming is de weg kwijt. Nu ook het platte­land zijn ruk naar rechts heeft ingezet acht Han Solo de tijd rijp om orde op zaken te stellen.
  Na TrumpJohnsonVan Grieken en andere Schild-en-Vrienden: tijd voor actie, tijd voor een nieuwe old-school-wind, tijd voor Han Solo. 

  Steeds met een knipoog, steeds scherp en kritisch, maar vooral grappig.

event

Seniorie
Die Verdammte Spielerei

Comedy
Ev
 • Productie : Seniorie
 • SENIORIE DE SPIELEREI

  Het leven gaat snel, de vergrijzing nog sneller. We kunnen ons dus maar beter voorbereiden. De Spielerei blikt vooruit op de toekomst. Geen futuristische ruimtereizen of Star Wars-taferelen. Maar de realiteit. Even doorspoelen naar 2050. Gemiddelde leeftijd van de spielerei: 70 jaar. Haaruitval, steunkousen en stoma’s.

  Vinden we wel genoeg vrouwen in het door ons gekozen rusthuis? Maken de verpleegkundigen ons wel lekkere pureepatatjes? Krijgen we daar wel iets om te drinken? Kunnen we met valse tanden nog wel op een saxofoon blazen? Waar gaat de wereld naartoe? En hoe zetten we de toekomst naar onze hand?

  Allemaal vragen waarop Stefaan probeert een antwoord te formuleren. Het is beter om er nu al over na te denken en er ons reeds in te wentelen. Want elke dag, is een dag dichter bij de koffietafel.

 • WWW : website
event

Kaept Kaempfert
Die Verdammte Spielerei

Muzikaal
Ev
 • Productie : Kaept Kaempfert
 • Die Verdammte Spielerei breidt uit. Met ruim 10 muzikanten en 2 dansende zangeressen snijden ze het oeuvre van Bert Kaempfert aan, één van de grootste songschrijvers uit de jaren ‘60. Het reusachtige muzikale repertoire van de man is naast de bratwurst wellicht het strafste wat Duitsland voortgebracht heeft sinds de Tweede Wereldoorlog. Met Kaempferts compositie ‘Strangers In The Night’ had Frank - Blue Eyes - Sinatra een wereldhit te pakken. Je kent ongetwijfeld ‘A Swingin’ Safari’, een nummer dat al jaren steevast een plek krijgt in de setlist van de Spielerei. Denk ook aan ‘Living It Up’ dat gebruikt werd voor de Vlaamse jeugdserie Kapitein Zeppos.

  De Spielerei kaapt niet alleen Kaempferts muziek, maar ook zijn stijl. Vreugde en plezier stromen van het podium. Stefaan De Winter praat, zingt en grapt de avond aan elkaar. Het wordt een concert vol vrolijkheid en vergeten wereldhits uit de jaren ’60, toen muziek nog werd gespeeld met vlinderdas en niet in gescheurde jeans. Geen dubbele bodems maar schitterende, eenvoudige oorwurmen die nog weken zullen nazinderen. Kaempfert-geweiss!

event

Zoiets verzin je niet
Piv Huvluv

Comedy
Ev
 • Productie : Zoiets verzin je niet
event

Plus
Mareille Labohm

Cabaret
Ev
 • Productie : Plus
 • Wat is het perfecte gezin? Met welk ideaalbeeld ben jij opgegroeid? Vandaag zijn samengestelde gezinnen al lang geen uitzondering meer. Steeds meer mensen vervullen de rol van plusouder. Maar wie ben je als je zorgt voor het kind van een ander?

  Mareille Labohm had haar leven in Amsterdam, tot ze verliefd werd op een Vlaamse man. Hij had een kind. Zelf koos ze ervoor om geen kind te krijgen en te zorgen voor een kind dat niet het hare is. Maar hoe moet je je verhouden tot de biologische ouders? Hoe loop je niet te hard van stapel? Een voortdurende zoektocht naar de balans, het moeilijke evenwicht zonder jezelf te verliezen. Mareille interviewde ouders en plusouders en benaderde schrijvers als Eva Schuurman, Jan Tekstra en Lieven Tavernier om de voorstelling vorm te geven. Samen met gitarist Frank Stukker maakt ze er deze muziektheatervoorstelling van. Ze gaat op zoek naar de nieuwe norm, doorbreekt het taboe en toont de nieuwe gezinssituatie, de schoonheid en de complexiteit ervan.

event

Pakske Klassiek
Die Verdammte Spielerei

Concert
Ev
 • Productie : Pakske Klassiek
 • In Pakske Klassiek ruilt Die Verdammte Spielerei witte voor zwarte marcels.
  En straatmuziek voor klassiek. Muziek van Bach tot Bartok. Gebracht in één van de vele historische bouwwerken die ons land rijk is.

  Laat jouw ziel vullen met de galm van vier saxofoons, percussie en zang.
  Die Verdammte Spielerei nodigt telkens enkele trouwe kameraden uit.
  Zij zorgen voor de extra dimensie en doorgedreven diepgang.

  Elke editie van Pakske Klassiek is anders.
  We nodigen telkens nieuwe gastmuzikanten uit.
  En we zorgen voor variatie in het muzikaal programma.

event

Best Of Baele
Walter Baele

Comedy
Ev
 • Productie : Best Of Baele
 • Rode vod, laatste kilometer! Na 15 soloshows en 1000-den optredens voert Walter Baele nog één keer zijn bekende typetjes op. Martin Rigolle, Wito, Jürgen,…, het vaste peloton personages rijdt in ‘Best of Baele’ een finale ereronde alvorens de diepvries in te duiken. Een collage met de allerleukste sketches van 1986 tot 2019.

event

Over gamen - Game over
Tom Cools

Schoolvoorstelling
Ev
 • Productie : Over gamen - Game over
 • ‘Het is maar een spelletje.’ Dat dacht Tom Cools ook toen hij voor de eerste keer Call of Duty opzette. Effe relaxen met een vette game. Tot even altijd werd. Tot Tom meer tijd doorbracht met zijn console dan met zijn vrienden. (Hij had zijn PS zelfs een naam gegeven!) Tot het meer spanning dan ontspanning bracht. Tot zijn lief de stekker uittrok. Van de Playstation, maar ook van hun relatie. En dan is het game over. Tom beseft nu dat dat hij op het randje van een gameverslaving heeft gestaan. Zonder het goed en wel door te hebben. En dat verhaal wil hij aan jongeren vertellen. Met een informatieve en interactieve humorvoorstelling. Want games zijn overal: consoles, online, smart phone apps … Zelfs scholen zetten steeds vaker games in om leerstof te oefenen. En dat is allemaal heel leuk. Dus er mag zeker veel gelachen worden. Zo lang het een spelletje blijft...

event

CaVa?!
Tom Cools

Schoolvoorstelling
Ev
 • Productie : CaVa?!

SPAM ONS

Waar kunnen wij u mee helpen? Stuur ons uw vraag!

Alexander Ronsse - +32 (0)474 51 48 00 - info@theatech.be

Facturatie: administratie@theatech.be 

TheaTech - Stasegemdorp 95A - 8530 Harelbeke-Stasegem

BE0899 896 813