TheaTechWAT DOEN WIJ

Ontdek wat TheaTech en zijn KROE voor u kunnen betekenen.

Theatertechniek is waar onze roots liggen.

Onze ploeg ziet elke theaterproductie of zaalshow als een uniek project, waarvoor we met plezier een technisch totaalpakket op maat uitwerken. We steken de koppen bij elkaar om tot de perfecte omkadering te komen. Alles gebeurt in overleg, dat spreekt voor zich.

Concreet verzorgen wij onder andere:

- De opmaak van het lichtplan en de technische fiche.
- Het ontwerp en de opbouw van het decor.
- De klank- en lichtregie tijdens de voorstelling.
Extra technisch materiaal waar nodig (licht, geluid, projectie, streaming, ...).

Elke productie krijgt twee vaste technici uit ons team toegewezen. Die kennen de show dus door en door, wat een vlekkeloze gang van zaken garandeert.

Geen totaalpakket nodig, maar wel een lichtplan? Wij creëren met grote zorg een volledig lichtontwerp uitgetekend in 3D.

THEATER PRODUCTIES

 

event

13
William Boeva

Comedy
Ev
 • Productie : 13
event

Bedankt om te komen
Jade Mintjens

Comedy
Ev
 • Productie : Bedankt om te komen
event

Goe Genoeg
Amelie Albrecht

Comedy
Ev
 • Productie : Goe Genoeg
event

Coach
Arnout Van den Bossche

Comedy
Ev
 • Productie : Coach
event

Verwachtingen
Erhan Demirci

Comedy
Ev
 • Productie : Verwachtingen
event

Raar, he?!
Gili

Comedy
Ev
 • Productie : Raar, he?!
event

Het Derde Oog
Robrecht Vanden Thoren

Comedy
Ev
 • Productie : Het Derde Oog
event

The one and lonely
Gunter Lamoot

Comedy
Ev
 • Productie : The one and lonely
event

Dag Vreemde Man
Theater Van A tot Z

Theater
Ev
 • Productie : Dag Vreemde Man
event

Piv Verenigt
Piv Huvluv

Comedy
Ev
 • Productie : Piv Verenigt
event

Ik ruik naar Oostende (NIEUW)
Piet De Praitere

Comedy
Ev
 • Productie : Ik ruik naar Oostende (NIEUW)
event

Rumi Passion
Osama Abdulrasol & Filip Standaert

Theater
Ev
 • Productie : Rumi Passion
event

Seniorie
Die Verdammte Spielerei

Comedy
Ev
 • Productie : Seniorie
 • SENIORIE DE SPIELEREI

  Het leven gaat snel, de vergrijzing nog sneller. We kunnen ons dus maar beter voorbereiden. De Spielerei blikt vooruit op de toekomst. Geen futuristische ruimtereizen of Star Wars-taferelen. Maar de realiteit. Even doorspoelen naar 2050. Gemiddelde leeftijd van de spielerei: 70 jaar. Haaruitval, steunkousen en stoma’s.

  Vinden we wel genoeg vrouwen in het door ons gekozen rusthuis? Maken de verpleegkundigen ons wel lekkere pureepatatjes? Krijgen we daar wel iets om te drinken? Kunnen we met valse tanden nog wel op een saxofoon blazen? Waar gaat de wereld naartoe? En hoe zetten we de toekomst naar onze hand?

  Allemaal vragen waarop Stefaan probeert een antwoord te formuleren. Het is beter om er nu al over na te denken en er ons reeds in te wentelen. Want elke dag, is een dag dichter bij de koffietafel.

 • WWW : website
event

Zoiets verzin je niet
Piv Huvluv

Comedy
Ev
 • Productie : Zoiets verzin je niet
event

Plus
Mareille Labohm

Cabaret
Ev
 • Productie : Plus
 • Wat is het perfecte gezin? Met welk ideaalbeeld ben jij opgegroeid? Vandaag zijn samengestelde gezinnen al lang geen uitzondering meer. Steeds meer mensen vervullen de rol van plusouder. Maar wie ben je als je zorgt voor het kind van een ander?

  Mareille Labohm had haar leven in Amsterdam, tot ze verliefd werd op een Vlaamse man. Hij had een kind. Zelf koos ze ervoor om geen kind te krijgen en te zorgen voor een kind dat niet het hare is. Maar hoe moet je je verhouden tot de biologische ouders? Hoe loop je niet te hard van stapel? Een voortdurende zoektocht naar de balans, het moeilijke evenwicht zonder jezelf te verliezen. Mareille interviewde ouders en plusouders en benaderde schrijvers als Eva Schuurman, Jan Tekstra en Lieven Tavernier om de voorstelling vorm te geven. Samen met gitarist Frank Stukker maakt ze er deze muziektheatervoorstelling van. Ze gaat op zoek naar de nieuwe norm, doorbreekt het taboe en toont de nieuwe gezinssituatie, de schoonheid en de complexiteit ervan.

event

Over gamen - Game over
Tom Cools

Schoolvoorstelling
Ev
 • Productie : Over gamen - Game over
 • ‘Het is maar een spelletje.’ Dat dacht Tom Cools ook toen hij voor de eerste keer Call of Duty opzette. Effe relaxen met een vette game. Tot even altijd werd. Tot Tom meer tijd doorbracht met zijn console dan met zijn vrienden. (Hij had zijn PS zelfs een naam gegeven!) Tot het meer spanning dan ontspanning bracht. Tot zijn lief de stekker uittrok. Van de Playstation, maar ook van hun relatie. En dan is het game over. Tom beseft nu dat dat hij op het randje van een gameverslaving heeft gestaan. Zonder het goed en wel door te hebben. En dat verhaal wil hij aan jongeren vertellen. Met een informatieve en interactieve humorvoorstelling. Want games zijn overal: consoles, online, smart phone apps … Zelfs scholen zetten steeds vaker games in om leerstof te oefenen. En dat is allemaal heel leuk. Dus er mag zeker veel gelachen worden. Zo lang het een spelletje blijft...

event

CaVa?!
Tom Cools

Schoolvoorstelling
Ev
 • Productie : CaVa?!

SPAM ONS

Waar kunnen wij u mee helpen? Stuur ons uw vraag!

Alexander Ronsse - +32 (0)474 51 48 00 - info@theatech.be

Facturatie: administratie@theatech.be 

TheaTech - Stasegemdorp 95A - 8530 Harelbeke-Stasegem

BE0899 896 813