TheaTechWAT DOEN WIJ

Ontdek wat TheaTech en zijn KROE voor u kunnen betekenen.

Theatertechniek is waar onze roots liggen.

Onze ploeg ziet elke theaterproductie of zaalshow als een uniek project, waarvoor we met plezier een technisch totaalpakket op maat uitwerken. We steken de koppen bij elkaar om tot de perfecte omkadering te komen. Alles gebeurt in overleg, dat spreekt voor zich.

Concreet verzorgen wij onder andere:

- De opmaak van het lichtplan en de technische fiche.
- Het ontwerp en de opbouw van het decor.
- De klank- en lichtregie tijdens de voorstelling.
Extra technisch materiaal waar nodig (licht, geluid, projectie, streaming, ...).

Elke productie krijgt twee vaste technici uit ons team toegewezen. Die kennen de show dus door en door, wat een vlekkeloze gang van zaken garandeert.

Geen totaalpakket nodig, maar wel een lichtplan? Wij creëren met grote zorg een volledig lichtontwerp uitgetekend in 3D.

THEATER PRODUCTIES

 

event

The one and lonely
Gunter Lamoot (NIEUW)

Comedy
Ev
 • Productie : The one and lonely
event

Speech
Wouter Deprez

Comedy
Ev
 • Productie : Speech
 • Wat heeft Wouter na al die jaren begrepen van het instrument waar hij mee werkt? Wat doet hem lachen in taal? Wat ontroert Wouter in taal, nog meer dan vroeger? Welke dringende aanpassingen in taal wil Wouter doorvoeren?  En waarom worden vraagtekens zo vaak gebruikt om u nieuwsgierig te maken? 

  Deze voorstelling is een ode, een liefdesverklaring, een aanklacht. Ze is een samenzwering en een revolutionair congres dat jong en oud zal verzoenen. En misschien zelfs man en vrouw. 

event

Uit respect voor de buren
Dries Heyneman

Comedy
Ev
 • Productie : Uit respect voor de buren
event

Erhan& Herman
Erhan Demirci en Bart Herman (NIEUW)

Theater
Ev
 • Productie : Erhan& Herman
event

In blijde verachting
Bas Birker (NIEUW)

Comedy
Ev
 • Productie : In blijde verachting
event

Kwestie van Smaak
Lukas Lelie - (NIEUW)

Comedy
Ev
 • Productie : Kwestie van Smaak
event

Retro
Han Solo

Comedy
Ev
 • Productie : Retro
 • Han Solo keert in zijn nieuwe show Retro terug naar zijn roots. De komische meester­ver­teller wil instaan voor de bescher­ming van onze Vlaamse levenswijze. Europa is op drift en de dolgedraaide Vlaming is de weg kwijt. Nu ook het platte­land zijn ruk naar rechts heeft ingezet acht Han Solo de tijd rijp om orde op zaken te stellen.
  Na TrumpJohnsonVan Grieken en andere Schild-en-Vrienden: tijd voor actie, tijd voor een nieuwe old-school-wind, tijd voor Han Solo. 

  Steeds met een knipoog, steeds scherp en kritisch, maar vooral grappig.

event

Zwaar Leven
Amelie Albrecht

Comedy
Ev
 • Productie : Zwaar Leven
 • Over het leven van de 28-jarige Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière.

  Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. En toch is het leven er niet bepaald lichter op geworden. Blij moeten zijn omdat je dan toch iets van je leven maakt is ook een opgave. Het afgelopen jaar nam corona het helaas van haar over, maar vanaf nu toont Amelie graag zelf terug aan hoe Zwaar het Leven wel niet kan zijn.

  Amelie’s comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je m’en foutisme en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort

event

Achteraf Niet Komen Huilen
Robrecht Vanden Thoren

Theater
Ev
 • Productie : Achteraf Niet Komen Huilen
 • Achteraf niet komen huilen

  Robrecht is er een tijdje uit geweest. Een kind, pampers, slapeloze nachten, een stukgelopen huwelijk. Vooral dat laatste heeft er in gehakt. Maar eindelijk voelt hij weer hoop. Hij had het nooit gedacht, maar hij heeft er weer zin in. Kom maar op leven, met al je uitdagingen. Hij is er klaar voor. Er is goesting en veerkracht.

  Hij mist nog wel wat zaken. Zo is hij niet gemaakt om alleen te zijn. Hij wil graag met iemand zijn gevoelens delen. Hij wil graag iemands klankbord zijn en dat dat omgekeerd ook zo is.

  Maar wanneer hij opnieuw de wereld in gaat is die nogal veranderd, merkt hij. Zo blijken vrouwen tegenwoordig andere verwachtingen te hebben. Zijn oude trucjes worden niet altijd geaccepteerd. Robrecht zakt een paar keer pijnlijk door het ijs.

  Hij besluit het nog één kans te geven. Nog één date. Die ging best oké. Nu zijn we twee weken verder. Maar het blijft stil aan de andere kant. Hij kan haar niet meer bereiken. De onzekerheid slaat toe. Plots ziet hij al zijn fouten glashelder.
  Oh god!
  Wat voor iemand is hij?
  Was hij niet beter gewoon alleen thuis gebleven?

event

Seniorie
Die Verdammte Spielerei

Comedy
Ev
 • Productie : Seniorie
 • SENIORIE DE SPIELEREI

  Het leven gaat snel, de vergrijzing nog sneller. We kunnen ons dus maar beter voorbereiden. De Spielerei blikt vooruit op de toekomst. Geen futuristische ruimtereizen of Star Wars-taferelen. Maar de realiteit. Even doorspoelen naar 2050. Gemiddelde leeftijd van de spielerei: 70 jaar. Haaruitval, steunkousen en stoma’s.

  Vinden we wel genoeg vrouwen in het door ons gekozen rusthuis? Maken de verpleegkundigen ons wel lekkere pureepatatjes? Krijgen we daar wel iets om te drinken? Kunnen we met valse tanden nog wel op een saxofoon blazen? Waar gaat de wereld naartoe? En hoe zetten we de toekomst naar onze hand?

  Allemaal vragen waarop Stefaan probeert een antwoord te formuleren. Het is beter om er nu al over na te denken en er ons reeds in te wentelen. Want elke dag, is een dag dichter bij de koffietafel.

 • WWW : website
event

Doe Rustig
Erhan Demirci

Comedy
Ev
 • Productie : Doe Rustig
 • LANGVERWACHTE DERDE SHOW VAN ERHAN DEMIRCI

  Druk, druk, druk... Het standaardantwoord als je iemand vraagt hoe het gaat. Maar doen we dit ons zelf niet aan door én carrière te willen maken, 3 hobby’s te hebben, aan zelfontplooiing te doen en een gezin te runnen. Neem even wat gas terug en geniet van een uur quality-time door naar deze voorstelling te komen.

 • WWW : website
event

Kaept Kaempfert
Die Verdammte Spielerei

Muzikaal
Ev
 • Productie : Kaept Kaempfert
 • Die Verdammte Spielerei breidt uit. Met ruim 10 muzikanten en 2 dansende zangeressen snijden ze het oeuvre van Bert Kaempfert aan, één van de grootste songschrijvers uit de jaren ‘60. Het reusachtige muzikale repertoire van de man is naast de bratwurst wellicht het strafste wat Duitsland voortgebracht heeft sinds de Tweede Wereldoorlog. Met Kaempferts compositie ‘Strangers In The Night’ had Frank - Blue Eyes - Sinatra een wereldhit te pakken. Je kent ongetwijfeld ‘A Swingin’ Safari’, een nummer dat al jaren steevast een plek krijgt in de setlist van de Spielerei. Denk ook aan ‘Living It Up’ dat gebruikt werd voor de Vlaamse jeugdserie Kapitein Zeppos.

  De Spielerei kaapt niet alleen Kaempferts muziek, maar ook zijn stijl. Vreugde en plezier stromen van het podium. Stefaan De Winter praat, zingt en grapt de avond aan elkaar. Het wordt een concert vol vrolijkheid en vergeten wereldhits uit de jaren ’60, toen muziek nog werd gespeeld met vlinderdas en niet in gescheurde jeans. Geen dubbele bodems maar schitterende, eenvoudige oorwurmen die nog weken zullen nazinderen. Kaempfert-geweiss!

event

B30VA
William Boeva

Comedy
Ev
 • Productie : B30VA
event

Zoiets verzin je niet
Piv Huvluv (NIEUW)

Comedy
Ev
 • Productie : Zoiets verzin je niet
event

Plus
Mareille Labohm

Cabaret
Ev
 • Productie : Plus
 • Wat is het perfecte gezin? Met welk ideaalbeeld ben jij opgegroeid? Vandaag zijn samengestelde gezinnen al lang geen uitzondering meer. Steeds meer mensen vervullen de rol van plusouder. Maar wie ben je als je zorgt voor het kind van een ander?

  Mareille Labohm had haar leven in Amsterdam, tot ze verliefd werd op een Vlaamse man. Hij had een kind. Zelf koos ze ervoor om geen kind te krijgen en te zorgen voor een kind dat niet het hare is. Maar hoe moet je je verhouden tot de biologische ouders? Hoe loop je niet te hard van stapel? Een voortdurende zoektocht naar de balans, het moeilijke evenwicht zonder jezelf te verliezen. Mareille interviewde ouders en plusouders en benaderde schrijvers als Eva Schuurman, Jan Tekstra en Lieven Tavernier om de voorstelling vorm te geven. Samen met gitarist Frank Stukker maakt ze er deze muziektheatervoorstelling van. Ze gaat op zoek naar de nieuwe norm, doorbreekt het taboe en toont de nieuwe gezinssituatie, de schoonheid en de complexiteit ervan.

event

Pakske Klassiek
Die Verdammte Spielerei

Concert
Ev
 • Productie : Pakske Klassiek
 • In Pakske Klassiek ruilt Die Verdammte Spielerei witte voor zwarte marcels.
  En straatmuziek voor klassiek. Muziek van Bach tot Bartok. Gebracht in één van de vele historische bouwwerken die ons land rijk is.

  Laat jouw ziel vullen met de galm van vier saxofoons, percussie en zang.
  Die Verdammte Spielerei nodigt telkens enkele trouwe kameraden uit.
  Zij zorgen voor de extra dimensie en doorgedreven diepgang.

  Elke editie van Pakske Klassiek is anders.
  We nodigen telkens nieuwe gastmuzikanten uit.
  En we zorgen voor variatie in het muzikaal programma.

event

Best Of Baele
Walter Baele

Comedy
Ev
 • Productie : Best Of Baele
 • Rode vod, laatste kilometer! Na 15 soloshows en 1000-den optredens voert Walter Baele nog één keer zijn bekende typetjes op. Martin Rigolle, Wito, Jürgen,…, het vaste peloton personages rijdt in ‘Best of Baele’ een finale ereronde alvorens de diepvries in te duiken. Een collage met de allerleukste sketches van 1986 tot 2019.

event

Over gamen - Game over
Tom Cools

Schoolvoorstelling
Ev
 • Productie : Over gamen - Game over
 • ‘Het is maar een spelletje.’ Dat dacht Tom Cools ook toen hij voor de eerste keer Call of Duty opzette. Effe relaxen met een vette game. Tot even altijd werd. Tot Tom meer tijd doorbracht met zijn console dan met zijn vrienden. (Hij had zijn PS zelfs een naam gegeven!) Tot het meer spanning dan ontspanning bracht. Tot zijn lief de stekker uittrok. Van de Playstation, maar ook van hun relatie. En dan is het game over. Tom beseft nu dat dat hij op het randje van een gameverslaving heeft gestaan. Zonder het goed en wel door te hebben. En dat verhaal wil hij aan jongeren vertellen. Met een informatieve en interactieve humorvoorstelling. Want games zijn overal: consoles, online, smart phone apps … Zelfs scholen zetten steeds vaker games in om leerstof te oefenen. En dat is allemaal heel leuk. Dus er mag zeker veel gelachen worden. Zo lang het een spelletje blijft...

event

Events
Gili

Comedy
Ev
 • Productie : Events
event

CaVa?!
Tom Cools (NIEUW)

Schoolvoorstelling
Ev
 • Productie : CaVa?!
event

Hullep!
Maaike Cafmeyer & Peter De Graef

Theater
Ev
 • Productie : Hullep!
 • Tragikomisch en muzikaal theater dat je op het verkeerde been zet

  "Actrice Maaike Cafmeyer, schrijver-speler Peter De Graef en cellist Frans Grapperhaus hebben een tragikomische, muzikale theatervoorstelling voorbereid. Er zijn nog veel vragen, maar diepgravende antwoorden zijn beloofd! Aan jou om ze al dan niet te geloven. Vertel je vaak sterke verhalen? Probeer je je beter voor te doen dan je bent? Kom je charmant over? Schep je wel eens op? Beloof je alles op je erewoord? Betaal je geleend geld wel eens niet terug? Voel je wel eens spijt? Heb je een afkeer van verveling? Hou je van risico’s? Is jouw antwoord op deze vragen vooral ‘ja’, dan heb je misschien hun Hullep nodig."

SPAM ONS

Waar kunnen wij u mee helpen? Stuur ons uw vraag!

Alexander Ronsse - Theater & Events - +32 (0)474 51 48 00 - info@theatech.be

Tineke De Bleeckere - Planning & Administratie - +32 (0)494 20 66 37- planning@theatech.be - administratie@theatech.be 

Veerle Vogels - Events - +32(0)478 73 07 18 - events@theatech.be 

TheaTech - Stasegemdorp 95A - 8530 Harelbeke-Stasegem

BE0899 896 813